Skip to main content

Πελοπόννησος, Καταλύματα

Ξενώνας “Ελιές

ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: 
σταθερό τηλέφωνο: 
+30- 2721073140
κινητό τηλέφωνο: 
+30- 6984627518

Η Καρδαμύλη απέχει 38 χλμ. Από την πόλη της Καλαμάτας. Είναι κτισμένη στις παρυφές του Ταΰγετου κάτω από τον οχυρό λόφο με την αρχαία ακρόπολη. Η Καρδαμύλη αναφέρεται από τους αρχαιοτάτους χρόνους από τον Όμηρο και τον Παυσανία. Έχει το ίδιο όνομα από την εποχή του Ομήρου, όταν ο Αγαμέμνονας την προσέφερε στον Αχιλλέα μαζί με άλλες έξι πόλεις για να επιστρέψει στο πεδίο της μάχης. Ο οικισμός της Καρδαμύλης αναφέρεται επίσης σε χάρτες και έγγραφα του 17ου αιώνα. Η Πάνω Καρδαμύλη είναι οχυρωμένος οικισμός με την εκκλησία του Αγ.

Κατηγοριες επιχειρησεων: 

Ξενώνας ΕΥ ΖΗΝ

σταθερό τηλέφωνο: 
+30 27950 22130
κινητό τηλέφωνο: 
+30 6937 007951

Σε μια από τις πιο όμορφες και ήσυχες περιοχές της κοσμοπολίτικης Βυτίνας, χτισμένος με πολύ μεράκι αλλά και σεβασμό στον πανέμορφο Αρκαδικό τοπίο, που θέλει την αρμονική συνύπαρξη της πέτρας και του ξύλου, δημιουργήθηκε ο ξενώνας ΕΥ ΖΗΝ. Στηριγμένος στα γερά θεμέλια της φιλοξενίας και ριζωμένος στην αγκαλιά του ελατόφυτου Μαινάλου , βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από την γεμάτη ζωή πλατεία της Βυτίνας και σε πολύ κοντινή απόσταση από όλα τα αξιοθέατα και τους μοναδικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς της Ορεινής Αρκαδίας. Ο ξενώνας μπορεί να αποτελέσει ορμητήριο για ενδιαφέρουσες εξερευνήσεις και περιηγήσεις στις πάμπολλες φυσικές ομορφιές και τα σπάνια ιστορικά μνημεία της περιοχής και παράλληλα καταφύγιο χαλάρωσης και απόλαυσης μετά απο μια γεμάτη εικόνες και εμπειρίες, ημέρα.

Κατηγοριες επιχειρησεων: 

Μαινάλια Villas

σταθερό τηλέφωνο: 
+30 2796029028 (29)

Στην μαγική φύση της Αρκαδίας στους πρόποδες του Μαινάλου, μέσα στα έλατα και στην
γαλήνη του δάσους, στην είσοδο του Λεβιδίου, δημιουργήθηκε το πολυτελές πετρόκτιστο συγκρότημα Mαινάλια villas & suites, μία τουριστική μονάδα υψηλών προδιαγραφών , ιδανικός προορισμός για κάθε ταξιδιώτη.

Κατηγοριες επιχειρησεων: 

Πασιθέα - Ορεινά Σαλέ

ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: 
κινητό τηλέφωνο: 
6975 021068

Το όνομα της θεάς της χαλάρωσης και της ξεκούρασης δώσαμε στο Chalet και ελπίζουμε να κάνουμε απτή πραγματικότητα για εσάς, αυτές τις πολυπόθητες στιγμές.

Σκαρφαλωμένα σε υψόμετρο 1100 μέτρων και μέσα στα έλατα, βρίσκονται τα καταλύματα της μονάδας μας, απέναντι από τις σχεδόν πάντα χιονισμένες κορυφές της Ζήρειας, ατενίζοντας την κοιλάδα της Φενεού...

Κατηγοριες επιχειρησεων: 

Παραδοσιακός Ξενώνας Προσέληνος

σταθερό τηλέφωνο: 
+30 27950 31675
κινητό τηλέφωνο: 
+30 697 3351128

Σαν επισκέπτες στην περιοχή να είστε σίγουροι ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΞΕΤΕ !
Μπορείτε να εμπλακείτε σε διάφορες δραστηριότητες. Άλλες μέσα στον ξενώνα (μαθήματα κοσμήματος, επιτραπέζια, μουσική) άλλες σε οργανωμένες από τον ξενώνα μας δραστηριότητες (επίσκεψη στα μοναστήρια, ξεναγήσεις, ράφτινκγ στον Λούσιο, σκι στο Μαίναλο) και άλλες στα μπάρ και τις ταβέρνες της Δημητσάνας και των γύρω χωριών.
Πιο συγκεκριμένα …

Κατηγοριες επιχειρησεων: 

Ξενώνας Ελισσών

σταθερό τηλέφωνο: 
+30 2742051002
κινητό τηλέφωνο: 
+30 6944685550

Ο Ξενώνας "Ελισσών" είναι μια οικογενειακή αγροτουριστική επιχείρηση νέων ανθρώπων που ζουν μόνιμα στο ορεινό χωριό Κρυονέρι Κορινθίας. Αποτελεί ένα όνειρο πολλών ετών που έγινε πραγματικότητα το 2006 με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Αγροτουριστικής Πρωτοβουλίας LEADER+ και της Αναπτυξιακής Εταιρείας Βορείου Πελοποννήσου (ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ.).

Δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και πίστη στην Ελληνική παράδοση, στη θέση "Ράχη - Περιβόλια" Κρυονερίου και ήρθε να εξυπηρετήσει μεγάλες ανάγκες για κατάλυμα, στη μεγαλύτερη αγροτική κοινότητα της ορεινής Κορινθίας.

Κατηγοριες επιχειρησεων: